2018 yılı Ağustos dönemi özür grubu atama kılavuzu ve atama takvimi

2018 yılı Ağustos dönemi özür grubu atama kılavuzu ve atama takvimi

2018 Yılı Yaz Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu yayınlandı.

2018 yılı Ağustos dönemi özür grubu atama kılavuzu ve atama takvimi. MEB 2018 yılı özür grubu atama kılavuzu ve atama takvimi yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından 23.07.2018 tarihinde Ağustos dönemi özür grubu atama kılavuzu ve atama takvimi yayınlanırken mazerete bağlı yer değiştirme duyurusu ile resmi yazı tüm eğitim kurumlarına gönderildi.

ÖZÜR GRUBU ATAMA KILAVUZU


MEB Personel Genel Müdürlüğünün 23.07.2018 tarihli 13649181 sayılı "Mazerete Bağlı Yer Değiştirmeler" konulu resmi yazısı eğitim kurumlarına gönderildi. Resmi yazıda kadrolu öğretmenler vurgusu yapılırken önceki gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan sözleşmeli öğretmenlere sağlık özrü hakkı Ağustos özür grubu atama kılavuzu içerisinde yer almadı.
[haber id="32444"]
MEBBİS BİLGİLERİ GÜNCELLENMELİ

Kadrolu öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere bağlı yer değiştirme işlemlerinin yayımlanan özür grubu atama kılavuzu çerçevesinde yapılacağı bakanlık tarafından belirtilirken il içi ve iller arası özür grubundan yer değiştirme işlemlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek bilgilerin MEBBİS kayıtlarında güncellenmesi istendi.

2018 yılı Ağustos dönemi öğretmenlerin özür grubu yer değişikliği resmi yazı;

meb 2018 yılı ağustos dönemi özür grubu ataması Özür grubu atama duyurusu

ATAMA TAKVİMİ VE BAŞVURU TARİHLERİ


2018 Yılı Yaz Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında özür grubu atama takvimi de açıklandı.

Ağustos 2018 atama yer değiştirme takvimi;

özür grubu Atama takvimi Atama takvimi

Atama takvimine göre özür grubundan yer değiştirmek isteyen öğretmenler birinci aşamada başvuru yapacaklar. ogretmenlericin.com olarak özür grubunun diğer atamalardan farklı ve 2 aşamalı olduğunu hatırlatalım. Birinci aşamada kişiler özür türüne göre başvuruda bulunuyor. Örneğin sağlık özründen başvuru yapacak kişi sağlık özründen istenen belgeleri birinci aşamada kurumuna veriyor ve başvurusunu yapıyor. Ağustos 2018 özür grubu atama takvimi içerisinde ikinci aşamaya geçen öğretmenler ise gitmek istedikleri yerden okul tercih ediyorlar.

Özür grubu yer değiştirme takvimi;

  • Birinci aşama; başvuruların yapılması ve başvuru yapanların başvurularının onayı; 1-7 Ağustos 2018

  • İkinci aşama; tercihleri yapılması ve onaylanması; 10-15 Ağustos 2018

  • Özür grubu atama sonuçlarının açıklanması; 17 Ağustos 2018

  • İlişik kesme işlemleri; 28 Ağustos 2018 itibari ile


HİZMET PUANI VE SÜRESİ

Özür grubundan tayin isteyecek öğretmenlerin hizmet puanı hesaplanmasında yer değiştirme başvurularının son günü baz alınacak. Hizmet süresinin hesabında ise 07 Ağustos 2018 tarihi esas alınacak.

TIKLAYINIZ>>> Ağustos 2018 öğretmenlerin özür grubu atama kılavuzu
[haber id="19717"]
[haber id="31311"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
170 Yorum