2023 KPSS Cevap Anahtarları ve Soru Kitapçığı!

2023 KPSS Cevap Anahtarları ve Soru Kitapçığı!

2023 KPSS Cevap Anahtarları ve Soru Kitapçığı!

3 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavları ile 29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılan 2023-KPSS (Alan Bilgisi) ve 6 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarının sonuçları açıklandı.

Cevap Kâğıtları ve Cevap Anahtarları Artık Erişilebilir

Adaylar, cevap kâğıtları ve cevap anahtarlarına ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirler. Bu tarih itibarıyla, 25 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 10 gün süresince cevap kâğıtları ve cevap anahtarları erişime açılmış durumda.

Cevaplarınızı Kontrol Etme Şansı

Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yaparak ilgili sınavı seçebilirler. "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranını kullanarak sınavda kullandıkları cevap kâğıdının görüntüsüne ulaşabilirler. Ayrıca, işaretlemelerinin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen cevapları ve doğru cevapları inceleyebilirler. Her bir soru için adayların kendi verdikleri cevapları görebilmeleri için ilgili soru numarasını tıklayarak yeni bir pencere açabilirler. Bu pencerede soru kökü, cevap seçenekleri ve sorunun doğru cevabı görüntülenebilir. Sınavdaki kitapçık düzeni ile aynı şekilde sorular gösterilmektedir. Ayrıca, adayların toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile ham puanları da gösterilmektedir.

Adaylara Önemli Not

Bu uygulama, adayları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Görüntülenen sayfa resmi bir belge niteliği taşımamaktadır. Tüm değerlendirmelerde, ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.