İstanbul'da Üniversite Kazanan Gençlere Müjde! Başvuru Ekranı Açıldı, Geri Ödeme Yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim yılı için üniversite öğrencilerine 4500 TL değerindeki eğitim bursu sunacak! Başvuru tarihleri yakında açıklanacak...

stanbul'da üniversite kazanan gençler için büyük bir fırsat kapısı açılıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim yılı için öğrencilere destek sağlayacak burs başvurularının başlama tarihini açıkladı. Başvurunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konusu olmuş durumda.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçmiş yıllarda birçok öğrenciye verdiği eğitim bursları ile tanınan bir kurum olarak biliniyor. Şimdi ise 2023-2024 eğitim yılında genç üniversiteli öğrencilere destek olmak için kolları sıvıyor. Öğrenciler, bu desteklerin başvuru sürecinin ne zaman başlayacağını merakla bekliyor. Üniversitelerin açılış tarihi yaklaşırken, İBB'nin burs başvuruları da gündemdeki konulardan biri haline geldi.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler için bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İstanbul'da ikamet etmek, lisans, ön lisans, yüksek lisans ya da doktora öğrencisi olmak, normal öğrenim süresi içinde eğitimine devam etmek, devlet ya da özel üniversitelerde yüzde 100 burslu okuyor olmak, yıl sonu başarı notunun en az 53 ya da 2.0 olması ve maddi desteğe ihtiyaç duymak gibi kriterler bulunuyor.

İBB, bu eğitim desteğini üç taksitte ödüyor ve her bir taksit 1500 lira. Bu, öğrencilere toplamda 4500 lira destek sağlıyor. Başvuru tarihleri yakın zamanda açıklanacak ve öğrenciler, bu fırsatı kaçırmamak için heyecanla bekliyor. İBB'nin genç üniversiteli burs programının detayları ve başvuru tarihleri açıklandığında, binlerce öğrenci için büyük bir önem arz eden bu destekler hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri