Üniversite Öğretim Üyesi Asılı Halde Bulundu!!

Üniversite Öğretim Üyesi Asılı Halde Bulundu!!

Karabük Üniversitesi'nde görev yapan bir öğretim üyesi, hobi bahçesinde hayatını kaybettiği şekilde bulundu. Dr. Yusuf Kurtgöz adlı Mühendislik Fakültesi öğretim üyesinin trajik ölümü, vatandaşların 112'ye yaptığı ihbar sonrasında başlatılan soruşturmayla gündeme geldi.

Hobi Bahçesindeki Acı Keşif

TOKİ binalarının hobi bahçesinde, ağaca asılı halde bulunan Dr. Yusuf Kurtgöz'ün ölümü, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından bildirildi. Hayatını kaybeden öğretim üyesinin cesedi, acil servis ekiplerinin müdahalesiyle tespit edildi.

İhbarın Ardından Olay Yeri İncelemesi

Vatandaşların 112'ye yaptığı ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, öğretim üyesinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Yapılan soruşturmaların ardından, olayın öğretim üyesi Yusuf Kurtgöz'e ait olduğu belirlendi.

Cenaze Morga Kaldırıldı

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Kurtgöz'ün cenazesi morga kaldırıldı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edilen cenaze, detaylı incelemenin yapılacağı alana götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan olayla ilgili olarak resmi bir soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, öğretim üyesinin ölümüne dair detaylı bir inceleme yapacak ve olayın perde arkasını aydınlatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri