İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreniyle, Ömer Yahşi, görevi önceki müdür Mücahit Yentür'den devraldı. Mücahit Yentür, yeni görevi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak Salı gününe başlayacak.

Atamalar İstanbul ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlükleri'nde Gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, İstanbul ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlükleri'nde yeni atamalar yapıldı. 2021 yılından bu yana İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanırken, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ise Talim Terbiye Kurulu üyesi olarak görevine devam edecek. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise daha önce aynı pozisyonda bulunan Dr. Ömer Yahşi getirildi. Yentür, görevini Yahşi'ye düzenlenen törenle devretti.

Ömer Yahşi'den Minnet Dolu Sözler

İstanbul'daki yeni görevine Salı günü başlayacak olan Mücahit Yentür, veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İzmir'de geçirdiğim süre boyunca, okullarımızı öğrenen merkezleri haline getirmek için bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel birçok alanda projeler gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sosyal-duygusal gelişimlerini desteklemek ve akademik başarılarını artırmak adına çaba sarf etmekten gurur duydum. Toplumun geleceğini inşa etme heyecanını paylaştığımız, öğrencilerimizin geleceği için özveriyle çalışan öğretmenlerimizin özgün projeleri beni her zaman ilhamlandırdı. Öğretmenlik mesleğine ilk adım attığım günkü heyecanla ve aynı tutkuyla İzmir'e veda ederken, birlikte yürüdüğümüz tüm öğretmenlerimize minnettarlığımı bir kez daha sunmak istiyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Meb Haber Haberleri