9 Zincir Market Şubesi de mühürlendi

9 Zincir Market Şubesi de mühürlendi

Bursa ilinin İnegöl ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yapılan denetlemelerde geçici süre ile bazı market zincir şubeleri mühürlendi.

Bursa İnegöl belediyesi zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen market denetimlerde etiket- kasa fiyat farklılıklarının görülmesi başta olmak üzere farklı nedenlere dayanılarak 9 zincir market şubesi mühürlendi. Mühürlenen şubelerde etiket- kasa fiyat farklılıkları, halk sağlığına yönelik unsurların olması ve farklı nedenlerin görülmesi etken olarak gösterildi.

İnegöl belediyesi tarafından yapılan mühürleme açıklamalarında halk sağlığını ve refahını korumak adına denetimlerin aralıksız bir şekilde süreceği belirtildi.

Faaliyetlerine 3 Gün Ara Verildi

İnegöl belediyesi tarafından denetimlerle ilgili yapılan açıklamada; ‘’ özellikle zincir marketlere yönelik olan denetimlerde etiket ihlalleri başta olmak üzere yıl içinde 3 tane işlem uygulanan market zincirlerden 3 tanesine belediye encümen kararı sonrasında 3 gün faaliyetlerine ara verilmiştir.’’ İfadeleri yer aldı.

Zabıta müdürlüklerinin denetimleri ara verilmeden devam edecek olup 3. İhlal olan şubelerde mühürleme işlemleri de devam edecektir. Mühürlenen şubeler 3 gün süreyle faaliyetlerini durduracaktır. Belediye başkanı ve encümen üyeler tarafından yapılan açıklamalarda zabıta ekipleri tarafından yapılan bu denetimler market ve iş yerlerine düzenli bir şekilde devam edecek olup vatandaşlarımızın sağlığı ve refahını etkileyen ortamlara izin verilmeyen bir denetlemedir.

Geçtiğimiz günlerde iktidarlar tarafından yapılan açıklamalarda dikkat çekerken zabıta ekipleri bu iddialara yanıt olarak 5 market daha mühürlemişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yer Değiştirme Haberleri