Emeklilere Müjde: Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Zam Artışı Kesinleşti! Cebinize Girecek Para Belli Oldu

Emeklilere Müjde: Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Zam Artışı Kesinleşti! Cebinize Girecek Para Belli Oldu

Emekliler için sevindirici gelişmeler yaşanıyor. İşte, emeklilere yönelik bayram ikramiyesi ve seyyanen zam artışıyla ilgili detaylar ve önemli bilgiler.

Emekliler için 2024, adeta bir dönüm noktası olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın televizyon programında yaptığı açıklamalar büyük bir heyecan yarattı. Işıkhan, emeklilere yönelik bir dizi ayrıcalık tanınacağını belirtti ve bu kapsamda bir seferlik 5 bin lira destek sağlanacağını duyurdu.

Bayram İkramiyesi

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, bayram ikramiyesi konusunda önemli bilgiler verdi. En düşük emekli maaşının 14 bin 960 TL olması gerektiğini vurgulayan Karakaş, hükümetin bu doğrultuda bir artışı düşündüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında yapılan toplantı sonucunda 5 bin TL'lik bir ikramiye öngörüldüğünü aktardı.

Seyyanen Zam

Ankara'dan edinilen bilgilere göre, hükümetin seyyanen zam konusunda bir formül üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu formül, en az 4-5 bin TL civarında bir artışı içerebilir. Karakaş'a göre, bu zam seçim çalışmaları için değil, emeklilerin hak ettikleri bir artış için yapılmalıdır.

Emeklilere yönelik bu müjdeli haberler, emekliler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Gelecek günlerde yapılacak olan resmi açıklamalar ise heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.